Aanmelden Buitenland weekend

Het buitenlandweekend van Tourclub Duiven wordt als gevolg van de Corona/Covid-19 crisis in 2020 waarschijnlijk gepland in september.

De 2020 editie van het buitenlandweekend volgt in grote lijnen de 2018 en 2019 edities. Om een indruk te krijgen wat je kan verwachten, kun je hier de presentatie van 2019 bekijken. Wat we ieder geval WEL gaan veranderen zijn de routes (en de lunch locatie voor zaterdag).

We zijn wederom te gast in Gästehaus ARTgenossen in Lindlar in het Duitse "Bergisches Land", nabij Keulen (op ong 2 uur rijden van Duiven)

De deelname kosten per persoon bedragen ook dit jaar 175 euro (gebaseerd op 31 deelnemers). Daarvoor krijg je twee overnachtingen (vr en za), tweemaal diner (vr en za), tweemaal ontbijt (za en zo), lunch op zaterdag, een budget voor de koffiestop op zaterdag en zondag, sportdrank/repen/bananen. Teven hebben we weer een volgauto met chauffeur. De deelname kosten worden geïncasseerd door de penningmeester van Tourclub Duiven.

Vervoer heen en terug en consumpties ter plekke zijn voor eigen rekening (carpool).

We fietsen in de "Bergische Land" regio ten oosten van Keulen, een mooi heuvelachtig gebied ten oosten van de Rijn en ten zuiden van de Ruhr. Zowel kilometervreters als klimgeiten kunnen hun hart ophalen.

We hebben het gehele hotel gereserveerd (10 tweepersoonskamers en 4 driepersoonskamers), we kunnen dus maximaal 31 deelnemers (en de chauffeur van de volgauto) huisvesten.

De inshcrijving bijft open tot enkele weken voor de definitieve vaststelling van de datum volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt". Zodra we het maximale aantal deelnemers bereiken wordt je op de reservelijst geplaatst.

Inschrijven kan door invullen van onderstaand formulier. Na het versturen ontvang je een ontvangstbevestiging (inclusief een link waarmee je evt je gegevens kunt wijzigen). Zorg dat je een correct email-adres opgeeft. Je ontvangt van ons na sluiten van de inschrijfperiode op het opgegeven email adres een bevestiging van je inschrijving.

Na bevestiging door ons van je inschrijving, rekenen we er ook op dat je daadwerkelijk meegaat. Omdat de kosten van het hotel reeds vast staan, betekent een bevestigde inschrijving dat we je in principe de deelname kosten in rekening brengen.

Vragen / Opmerkingen kun je via ons contactformulier sturen.