Sleutelavond voor leden


Sleutelavond: Tijdens de inloopavond wordt tegelijkertijd de sleutelavond georganiseerd. Twee handige mannen (Joop en Peter) helpen jullie met het onderhoud van je fiets. Hiervoor is wel enige voorbereiding noodzakelijk. Gevraagd wordt om aan te geven welk onderhoud of gebrek je fiets nodig heeft. Het zou vervelend zijn als je met je fiets aankomt en jouw type ketting of tandwiel is niet aanwezig. Zij kunnen deze onderdelen eventueel aanschaffen (kosten voor deze aanschaf zijn wel voor eigen rekening).
Je kunt natuurlijk ook zelf je materiaal aanschaffen en meebrengen. Wees er dan zeker van dat je het juiste onderdeel hebt gekocht anders sta je misschien voor niets.
Mail even of je komt met je fiets en welke onderdelen je nodig denkt te hebben:  evenementen@tourclubduiven.nl Ook als je geen fiets hebt die nagekeken moet worden ben je van harte welkom! Je zult er allicht iets van opsteken en het is gezellig om even bij te praten met je fietsmaten. Bovendien combineren we deze avond met de inloopavond, dus kom vooral langs en wees een ambassadeur voor Tour Club Duiven.
Tijdens deze avond staat koffie/thee klaar, andere consumpties komen voor eigen rekening