Inloopavond 8 februari voor mannen én vrouwen die willen fietsen


Inloopavond.
Op donderdagavond 8 februari 2018 vindt de inloopavond plaats in de Ogtent. Op deze avond kunt u meer informatie krijgen (en eventueel de sfeer proeven) over wat TCD zoal doet naast het organiseren en fietsen van tochten. Een ieder is van harte welkom! De avond begint om 20:00 uur.

TCD nodigt met name dames van harte uit om naar de inloopavond te komen aangezien de bedoeling is dat er een nieuwe damesgroep wordt opgezet. In onderling overleg wordt er dan “sportief”gefietst waarbij de gezelligheid hoog in het vaandel staat. TCD zal de dames, in het begin, door middel van begeleiding en trainingsavonden meer bekend maken met het fietsen

Tourclub Duiven fietst in vijf verschillende snelheidsgroepen zodat er voor iedere fietser een juiste groep te vinden is. Wil je mee fietsen dan is het dragen van een helm verplicht.

De toerkalender is gevuld met clubritten tussen maart en oktober. Er kan op meerdere dagen gefietst worden, zowel in het weekend als doordeweeks. Voor mensen die nog niet gewend zijn om in een groep te fietsen is het zo dat aspirant leden worden gekoppeld aan een “buddy”. Deze buddy brengt je op de hoogte van de regels en is je eerste aanspreekpunt in de groep voor de eerste maand. Aspirant leden kunnen een maand als introducee verzekert met de clubritten mee zonder kosten. Kom naar de inloopavond op 8 februari en laat je informeren en stel je vragen!